Toegangscontrole reguleert wie, waar en wanneer naar binnen mag. Organisaties willen zeker weten dat alleen bevoegden in bepaalde ruimten kunnen komen. Zo wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen door onbevoegden benaderd kunnen worden. Moderne toegangscontrole herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk (iris, vingerafdruk), bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verleent al dan niet toegang.

 

vanderBilt

Wij vinden dat toegangscontrole eenvoudig en veilig moet zijn. Daarom heeft VANDERBILT dertig jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste internettechnologie, zodat u zelf de controle houdt en beveiliging weer eenvoudig wordt.

 

Paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen. Hun systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften.