Telecommunicatie en datacommunicatie zijn de laatste jaren steeds meer met elkaar verweven, deze werelden groeien steeds meer naar elkaar toe. Per 1 januari 2017 kunnen wij dan ook met gepaste trots mededelen dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met IT4business. Door deze krachten te bundelen wordt de kennis op het gebied van telecommunicatie en datacommunicatie aanzienlijk vergroot waardoor wij voor u nog breder inzetbaar zijn.

 

De nieuwste types telefooncentrales maken gebruik van datacommunicatienetwerken en de internetprotocollen (IP). Deze centrales worden VoIP-centrales (Voice over IP) genoemd. Diverse functies die wij kennen uit de praktijk zoals een automatische beantwoording met of zonder aansluitend keuzemenu, muziek tijdens wacht, intern telefoonboek, beheer van de werkplek via het netwerk (ook op afstand) enz. vinden wij inmiddels ook in de kleinere systemen vanaf twee werkplekken.

VOIP

Één van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste tijd op het gebied van telecommunicatie is VoIP. Hiermee is de wirwar van ISDN lijnen verleden tijd en zijn de mogelijkheden oneindig. De verbinding wordt gevoerd over IP en u heeft geen vaste lijn meer nodig, een goede breedband internet verbinding met een juiste router is hierbij essentieel.

 

 

TOEPASSINGEN

Een paar voorbeelden van wat deze techniek mogelijk maakt zijn oa: het koppelen van verschillende vestigingen, thuiswerken, Outlook en CRM integratie, voicemail ontvangen in Outlook en kostenbesparend bellen.

UP TO DATE

Spijkers is gecertificeerd partner van Gigaset Pro. Door regelmatig trainingen te volgen, blijven onze specialisten constant up-2-date over de nieuwste technieken.

HYBRIDE

Bent u nog niet helemaal klaar voor 100% VoIP dan kunt u ook een koppeling maken tussen traditionele telefonie en IP. Zelfs als u een oudere telefooncentrale heeft, kunnen wij u laten bellen over VoIP om zo toch kostenbesparend te telefoneren.

Wat is voor u de beste oplossing?

Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van telecommunicatie. Graag bekijken wij vrijblijvend welke oplossing aan uw wensen en eisen voldoet. Klik op de knop  contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.ONZE PRODUCTEN

Bureau

Een bureautoestel waarmee het serieus zakendoen is. Een veelzijdige, strakke vormgeving met een bijpassende HD-geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijke, maar toch krachtige functies: samen zorgen ze ervoor dat Gigaset pro-bureautoestellen de ideale keuze zijn voor professionele zakelijke communicatie. 

Systemen

Van klein bijkantoor tot grote aantallen medewerkers verdeeld over meerdere verdiepingen of vestigingen, de telefonieoplossingen van Clearvox zijn geschikt voor zowel lokale systemen als die van aanbieders van cloudtelefonieservices. Laat u vrijblijvend persoonlijk adviseren door een van onze adviseurs

Draadloos

Vrijheid van het bureau

Kraakheldere audio in combinatie met een langere batterijduur en uitgebreide functies maken de draadloze toestellen van Gigaset pro perfect voor veelzijdige en effectieve zakelijke professionele communicatie.  Laat u vrijblijvend persoonlijk adviseren door een van onze adviseursONZE PARTNERS

X2com

X2com is dé zakelijke telecomprovider als het gaat om het leveren van professionele telecommunicatiediensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van ruim 300 partners.

X2com is een gecertificeerd Gigaset Pro partner hierdoor sluit de integratie met Gigaset pro en VoIP van X2com naadloos op elkaar aan.

 

  

RedCactus

Redcactus maakt software met toegevoegde waarde. Van het koppelen van je telefonieomgeving aan nagenoeg elk CRM- ERP-  of administratiepakket tot maatwerk software oplossingen; van een telefonie integratie om data realtime te koppelen aan Microsoft Power BI tot een Microsoft Teams status integratie. Onze te gekke software is verkrijgbaar via een partnerkanaal van telecom resellers, telecom providers, ICT bedrijven en collega softwarebedrijven.