Wist u dat bijna 40% van de ondernemers wel eens te maken krijgt met een inbraak? Grote bedrijven hebben de beveiliging steeds beter op orde, waardoor criminelen hun focus verleggen op MKB bedrijven. Deze bedrijven hebben vaak een waardevolle inboedel en de pakkans voor de inbreker is veel kleiner. Dit komt veelal door het ontbreken van een beveiligingssysteem. Een professioneel beveiligingssysteem zorgt dat de inbreker minder tijd heeft om waardevolle spullen weg te halen. Naast het risico op inbraak, loopt u als ondernemer ook risico op een bedrijfsbrand. Dit leidt vaker dan ondernemers denken tot het faillissement van een bedrijf. Denk daarom goed na voordat u bespaart op de beveiliging van uw bedrijf.


Uw partner voor een inbraakinstallatie

Spijkers is een VEB gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Wij installeren een totaalpakket van beveiliging producten en bewaking voor u middels een van  onze meldkamers uw bedrijfspand. Naast het installeren van bijvoorbeeld een inbraakalarm kunt u bij ons ook terecht voor informatie en advies, over beveiligingsconcepten, service en onderhoud. Wanneer het inbraakalarm van uw inbraakinstallatie een melding geeft naar een van onze meldkamers, beoordelen deze centralisten de situatie. Naar aanleiding van de beoordeling volgt een actie.

Waarom een inbraakalarm?

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een inbraakinstallatie in uw bedrijfspand zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk en het openen van ramen en deuren.

Wat als het alarm afgaat?

Indien u een abonnement op een van onze meldkamers heeft, wordt u of een waarschuwingsadres op de hoogte gebracht wanneer uw alarmsysteem een melding geeft. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. De centralisten beoordelen de situatie en coördineren opvolging van de alarmmelding.

Advies op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bedrade en draadloze inbraakinstallaties. Hierdoor kunnen we in al uw wensen en eisen voorzien, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.
Omdat geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. Wij bieden ook complete systemen voor camerabeveiliging en toegangscontrole installaties.

 

Wat is voor u de beste oplossing?

Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging. Graag bekijken wij vrijblijvend welke oplossing aan uw wensen en eisen voldoet. Klik op de knop  contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.ONZE PRODUCTEN

Risco Lightsys

Risco Lightsys is een inbraakmeldsysteem  ontwikkeld voor de particulieren markt en het kleinbedrijf. Het systeem is uit te breiden tot maximaal 50 zones.Grade 2

Risco Prosys plus

Risco Prosys Plus is een inbraakmeldsysteem  ontwikkeld voor  voor het midden en kleinbedrijf en is uit te breiden tot maximaal 512 zones.Grade 3

vanderBilt SPC

vanderBilt heeft een breed gamma aan inbraakcentrales. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen Grade 2/3WONING EN CHALET

Het Ajax HUB systeem is volledig draadloos en kan tot 100 melders en 50 gebruikers worden uitgebreid. Standaard is een IP en GPRS module aanwezig, waarbij het systeem via een APP op de Smartphone volledig bediend kan worden.

Download
Ajax hub
Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 2.2 MB