Vandaag de dag word de behoefte aan camerabeveiliging steeds groter. Wacht niet totdat u een slachtoffer word van een diefstal, een homejacking, een overval in uw winkel of bedrijf. Bescherm u vandaag nog en leef gerust. Camerabeveiliging is een van de meest doeltreffende methode om u persoonlijke bezittingen of eigendommen te beveiligen tegen inbraak, vandalisme, brand en andere onregelmatigheden. Zelfs als u er niet bent kan je toch een oogje in het zeil houden.


 

Camera’s geven zicht op alle ruimten, ook op plaatsen waar niet doorlopend iemand aanwezig is. Verder is cameraobservatie op vele manieren te combineren met inbraakbeveiliging en toegangscontrole; precies wat we bedoelen met een totaal oplossing.

Registratie beelden

U kunt  zelf beelden oproepen, bijvoorbeeld met uw smartphone, tablet of PC. Zo heeft u altijd zicht op wat er om u heen gebeurt. Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op onze eigen meldkamer (video-verificatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Camerabeveiliging voor uw woonhuis

Het is een prettig gevoel om te kunnen “zien” wat er rondom uw woning gebeurt. Denkt u ook aan het voorbeeld dat er ‘s avonds laat iemand aanbelt. Doet u open als u niet weet wie er aan de deur staat? Camera’s kunnen de extra ogen zijn voor plekken rondom uw woning en op uw terrein. Ook is het een belangrijke factor bij het verhogen van de pakkans van de ongenode gasten.

Camerabeveiliging voor uw winkel

De preventieve werking van camerabewaking vermindert het percentage diefstallen aanzienlijk. Bij een daadwerkelijke diefstal is het mogelijk om de plegers op te sporen en te vervolgen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Wat gebeurt er op uw bedrijf als u even niet kijkt? Door cameraobservatie kunt u alles zien wat er zich afspeelt.

Verder kunnen camera’s de bewakingsrondes en de portiersfunctie overnemen. Met cameraobservatie kan er vanuit de meldkamer bijvoorbeeld een hek worden geopend, voertuigen worden begeleid en toezicht worden gehouden op aflevering van goederen.

 

Wat is voor u de beste oplossing?

Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Graag bekijken wij vrijblijvend welke oplossing aan uw wensen en eisen voldoet. Klik op de knop  contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.ONZE PRODUCTEN

Camera

Bekijk hier ons assortiment camera's. Zowel IP als Analoog

Intercom

Bekijk hier ons assortiment IP intercomsystemen.

Opslag

Bekijk hier ons assortiment DVR en NVR opslag recorders.